Parhaita vinkkejä ja strategioita live-vedonlyöntiin tarjoavia sivustoja

Jos pidät live-vetojen teosta, kannattaa liittyä nyt meidän seuraamme. Kerromme sinulle tässä alempana, että millaisia ovat parhaat vinkit live-vetojen tekoa varten ja missä niitä tarjotaan. Samalla kerromme myös, että millaisia strategioita vetojen teossa voi tehdä ja millä sivustoilla saat tietää sellaisista. Kannattaa lukea tämä kaikki, jonka jälkeen osaat tehdä yhä parempia vetoja ja ehkä saat niiden kautta yhä useammin voittoja, joka on tietysti vetojen teossa yksi tärkeimmistä asioista ja se syy, miksi niitä ylipäätänsä tehdään.

Ihan ensin kerromme sinulla livevedoista. Sen jälkeen kerromme, että millaisia niiden tekoon saatavat vinkit ja strategiat voivat olla, joiden jälkeen esittelemme parhaimmat sivustot, joista löydät niitä.

Parhaita vinkkeja ja strategioita

Livevedot ovat otteluiden aikana tehtäviä vetoja

Jos olet jo tehnyt livevetoja, voit siirtyä suoraan seuraavaan kohtaan. Mutta jos olet yhtään sitä mieltä, että et vielä tiedä näistä vedoista kaikkea mahdollista, kannattaa lukea tämä kohtakin ennen kuin siirryt eteenpäin. Emme jaarittele tässä liikaa, vaan kerromme vain ne tärkeimmät asiat, joten et menetä tässä aikaasi, vaikka luet tämän ja olet joskus jo tehnyt livevetoja.

Livevetoja tehdään yleensä liittyen johonkin urheilulajiin. Niitä tarjotaan vedonlyöntisivustoilla, joissa voit tehdä myös sellaisia vetoja, joita ei tehdä livenä. Livenä tehnyt vedot tehdään, kuten nimikin sanoo, sinä aikana, kun ottelu on käynnissä, eikä ennen kuin ottelu alkaa. Lajeina voi olla esimerkiksi jalkapallo ja jääkiekko, mutta myös monet muut lajit.

Ottelun aikana ei ole tarjolla alusta loppuun samoja livevetona. Se on juuri näiden vetojen idea, että niitä voidaan tarjota ottelun aikana aina perustuen siihen mitä ottelussa tapahtuu. Veto voi muuttua toiseksi tai poistua kokonaan, jos sen tulos ei ole enää mahdollista. Kerroin voi muuttua, jos ottelussa tapahtuu jotain, joka vaikuttaa kertoimen todennäköisyyteen.

Ole näitä vetoja tehdessä nopea, koska hitaasti toimiessa et välttämättä ehdi lyömään jotain vetoa, joka tuntuu hyvältä. Ehkä se on seuraavan maalintekijä, jos maali ehtii jo tulemaan, et voi tietysti enää siitä lyödä vetoa. Tässä tulikin jo kerrottua samalla vähän vinkkejä siihen, että miten livevetoja kannattaa tehdä. Tämä vinkki on siis, että ole nopea. Toinen tähän liittyvä vinkki on se, että seuraa ottelun tapahtumia, jos se on mahdollista. Mutta nyt siirrymme kertomaan näistä vinkeistä lisää seuraavaan kohtaan, kun aiheeseen meinataan joutua jo tässä kohti.

Näillä vinkeillä saat tehtyä yhä parempia livevetoja

Kuten jo ylempänä kerroimme, yksi parhaimmista vinkeistä livevetoihin on se, että niiden teossa on oltava nopea ja tarkkaavainen. Mutta meidän tarkoituksemme on kertoa tässä myös siitä, että mistä voit saada vinkkejä jo etukäteen siitä, että millaisia näiden livevetojen kannattaa olla. Tiedät varmasti, että on olemassa monia paikkoja, joissa jaetaan vinkkejä siitä, että miten ottelussa tulee käymään. Ja tässä me keskitymme kertomaan, että millaisia nämä sivustot ovat ja mitkä ovat niistä parhaimmat.

Vinkki voi olla esimerkiksi se, että mitkä joukkueet voittavat esimerkiksi päivän jalkapallo-otteluissa. Se voi olla esimerkiksi 1x2 -tyylinen vinkkilista. Nämä sivustot voivat kertoa sinulle myös tietoja joukkueesta, kokoonpanoista ja siitä miten joukkueet ovat pelanneet aiemmin keskenään. Voit tehdä näiden tietojen perusteella päätelmiä siitä, että kumpi joukkue voittaa vai tulisiko kenties tasapeli.

On paljon asioita, jotka voivat vaikuttaa lopputulokseen. Niistä on apua vetoihin, joita tehdään ennen ottelua, mutta myös livevetojen tekoon. Jos tiedät, että joukkueessa on joku sellainen pelaaja, joka tekee tietyssä vaiheessa ottelua aika usein maalin, ehkä hänen tullessa kentälle saat tehdä vedon siitä, että hän tekee maalin.

Jos sivusto tarjoaa vinkkejä, jotka muuttuvat ottelun aikana, niitäkin kannattaa seurata. Siellä voidaan seurata ottelua tarkasti ja nähdään nopeasti, että jokin tilanne on tulollaan. Jos vedonlyöntisivusto ei ehdi reagoimaan siihen eli muuttamaan vetoa tai sen kerrointa, voi saada voiton mukavan suurella kertoimella. Voit seurata toki itsekin ottelua suorana lähetyksenä ja nähdä tällaiset, joten nopeus ja tarkkaavaisuus ovat todella tärkeä osa livevetojen tekoa.

Livevedot ovat otteluiden aikana tehtävia vetoja

Livevetojen teossa voi käyttää apuna myös erilaisia strategioita

Vinkkien lisäksi voit kokeilla myös strategioiden käyttöä. Kerromme millaisia strategiota kannattaa käyttää, että teet livevetoja parhaalla mahdollisella tavalla. Yksi on se, että selvitä lajista ja otteluista kaikki mahdollinen. Jos seuraat lajia, tulet livevetojen teossa koko ajan yhä paremmaksi. Tämä ei ole nopea tapa tulla hyväksi livevetojen tekijäksi, mutta aika toimiva tapa. Mutta voit toki edelleenkin käyttää apuna sivustoja, joissa kerrotaan näistä tärkeistä tiedoista ilman, että sinun täytyy ne itse kaivella esille. Kunhan jostakin ne selvität, koska saat harvoin tehtyä voitollisia vetoja vain pelkän tuurin avulla. Eli vertaile tilastoja.

Kun olet seurannut lajia jo kauan, saatat nähdä nopeasti, että mihin suuntaan ottelu on menossa. Ehkä näet jo kaukaa, että kyllä se maali on pian tulossa. Livevedoissa kun pitää olla nopea, teet nopeita päätöksiä siten, että kenenkään tai minkään sivuston ei tarvitse sitä ensin sinulle kertoa. Siksi paras strategia on opetella itse parhaaksi livevetojen tekijäksi. Muistathan myös sen, että kaikki livelähetykset eivät näy sinulle ihan suoraan. Niissä voi olla minuuttien viiveitä. Ehkä joku seuraa ottelua paikan päällä ja antaa sen perusteella sinulle hyvän vinkin? Se on ehkä se paras tapa saada vinkkejä.

Parhaat vinkkejä ja strategioita tarjoavat sivustot ovat nämä

Olemme tässä jo moneen kertaan maininneet, että on sivustoja, joissa jaetaan hyviä vinkkejä livevetojen tekoon. Jos sinulla on tapana tehdä livevetoja tietyillä vedonlyöntisivustoilla, kannattaa selvittää, että onko siellä jaossa myös vetovinkkejä. Saat silloin kätevästä tarvitsemasi tiedot samasta paikasta, jossa pääset tekemään myös livevedot.

Nordicbet on myös sivusto, jossa voit tehdä livevetoja. Siellä on tarjolla blogi, jossa kerrotaan samoin kuin Unibetillä, tietoja eri lajien tapahtumista ja uutisista. Tällä sivustolla on tarjolla myös pitkävetovihjeitä. Sellaiset liittyvät esimerkiksi jalkapalloon ja jääkiekkoon.

Yhteenvetona vinkit ja strategiat livevetoihin

Haluamme vielä lopuksi kertoa lyhyesti mitä kaikkea vinkit ja strategiat livevedoissa tarkoittavat. Niitä löytyy monilta hyviltä vedonlyöntisivustoilta , mutta voit myös olla itse se, joka saa selville vinkit. Hyvä strategia on se, että tiedät että livevetojen teossa ei pidä jäädä odottelemaan. Toinen on se, että mitä enemmän lajista tiedät ja mitä tarkemmin otteluita seuraat, sitä paremmaksi tulet livevetojen teossa. Käytä apuna muiden vinkkejä, jos et ole vielä kovin hyvä tekemään livevetoja, mutta pyri siihen, että sinä olet jonakin päivänä siinä itse parempi.

...