Kaikki livevetoon liittyvat tiedot

Parhaat livevedonlyönnin strategiat

Livevetojen teko on jännittävä tapa lyödä vetoa. Tiedätkö vielä tarkkaan, että millaisista vedoista niissä on kyse. Jos sekin vielä mietityttää, että millaisia strategioita niiden teossa voi tehdä, olet tullut oikeaan paikkaan. Me kerromme sinulle tässä, että mistä niissä on kyse ja miten niitä oikein kannattaa tehdä. Kun pääset kunnolla sisään livevetojen maailmaan, saat niistä irti kaiken tarvittavan, jolloin viihdyt niiden parissa hyvin.

Aloitamme ihan ensin siitä, että kerromme missä niitä voi tehdä. Mainitsemme myös erilaisia vetoja, jollaisia livevedot voivat olla. Kysehän ei ole vain yhdenlaisista vedoista, vaan livevedot voivat olla aika monenlaisia. Nyt aloitetaan ja siirrytään ensimmäiseen kohtaan, jossa kerromme yleisesti livevedoista, jotta olet valmis myös ottamaan vastaan tietoja livevetojen erilaisista strategioista.

Livevedot ovat livenä tehtavia vetoja

Livevedot ovat livenä tehtäviä vetoja

Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna livevedot ovat vetoja, joita pääset tekemään sinä aikana, kun niiden kohteena oleva ottelu on käynnissä. Et voi tehdä niitä etukäteen. Sitä varten on tarjolla muita vetoja, joita taas ei voi tehdä sen jälkeen, kun ottelu on jo alkanut tai alkamassa. Livevedot onnistuvat yleensä vain urheiluun liittyvissä vedoissa. Meillä ei tule ainakaan heti mieleen mitään muunlaista vetoa, jossa se voisi edes olla mahdollista. Vetoja voit tehdä esimerkiksi politiikkaan liittyen. Siitä voisi olla mahdotonta tehdä livevetoja. Sen sijaan urheilulajit sopivat siihen erittäin hyvin.

Yksi suosituimmista livevetolajista on jalkapallo. Suomalaisille tärkeä laji jääkiekko on myös livevetojen kohteena. Kun ottelu on käynnissä, tulee tarjolla erilaisia livevetoja. Ne voivat olla lähes mihin tahansa otteluun liittyvään asiaan liittyviä. Veto voi koskea esimerkiksi seuraavaa maalintekijää. Se voi olla niin tarkka veto, että siinä veikataan pelaajaa, joka tekee seuraavan maalin. Kun maali on tullut, veto on tietysti jo poistunut valikoimista. Ja tämä onkin yksi tärkeimmistä strategioista, joka liittyy livevetojen tekoon eli se, että osaa tehdä vetoja nopeasti. Tästä ja muista strategioista lisää tässä vähän alempana.

Livevedot esitellään usein ihan omana osanaan. Ne voivat sijaita omalla sivulehdellä, joten löydät livevetojen valikoimat helposti. Näet siellä yleensä tulevat livevedot jo hyvissä ajoin. Voit valmistautua niiden tekoon hyvin, kun tiedät mitä on tulossa. Siellä voi olla tarjolla myös live stream -lähetyksiä, joista on paljon apua livevetojen teossa. Mutta siitäkin lisää strategioiden kohdalla. Seuraavaksi menemme vielä kohtaan, jossa esittelemme paikat, joihin livevetoja kannattaa mennä tekemään. Sitäkään ei nimittäin kannata tehdä ihan missä tahansa paikassa, vaan hyvin valikoidussa paikassa, joka on siihen tarpeeksi turvallinen paikka.

Näissä paikoissa voit ja sinun kannattaa tehdä livevetoja

Tämäkin voisi olla yksi strategia, että teet livevetoja mahdollisimman hyvin siihen sopivassa paikassa. Ehkä sinulla on suosikkipaikka, jossa pelaat rahapelejä ja jossa voisi tehdä myös livevetoja. Jos paikan livevetotarjonta ei ole sinulle vielä tuttu, kannattaa sitä vilkaista.

Nimittäin taidat jo tietää, että se paikka on turvallinen ja luotettava, kun olet jo pelannut siellä olevia rahapelejä. Tämä aihe onkin meillä seuraavaksi vuorossa. Muista aina tarkistaa pelisivuston ja vedonlyöntisivuston turvallisuus. Jos paikka ei ole turvallinen ja luotettava, ei sinne passaa missään nimessä mennä tallettamaan vedonlyöntirahaa eikä luovuttaa omia henkilökohtaisia tietoja. Ne eivät ole silloin välttämättä turvassa.

Kun sinulla on hyviä ja turvallisia vaihtoehtoja, joissa voisit tehdä livevetoja, valinta voi olla vaikea, että mihin niistä menet niitä tekemään. Silloin on syytä käydä katsomassa, että missä on tarjolla livevetoja sellaisista lajeista, jotka sinua kiinnostavat. Valikoimat eivät nimittäin ole kaikissa paikoissa täysin samoja. Lajit voivat jonkin verran vaihdella. Jos kieliversion pitää olla sinulle ehdottomasti suomi, kaikki suomalaisten suosikkipaikat eivät välttämättä tarjoa suomenkielisiä sivustoversioita, vaikka ne olisivatkin kaikella muulla tavalla suomalaisille täydellisiä livevetopaikkoja.

Sinä tiedät itse parhaiten, että millaisella vedonlyöntisivustolla viihdyt livevetojen parissa parhaiten. Kun sivusto on valittu, on aika aloittaa livevetojen teko. Sitäkään ei kannata tehdä ennen kuin olet lukenut mitä meillä on seuraavaksi sanottavana. Pääsemme nimittäin nyt kunnolla tämän pääaiheen pariin, josta olemme tästä jo vähän jotain kertoneet. Eli nyt on aika kertoa, että millaisia strategioita kannattaa käyttää, kun teet livevetoja.

Strategiota livevetojen teossa

Noudata näitä strategiota livevetojen teossa

Emme enää neuvo sitä, että missä livevetoja kannattaa tehdä, koska edellisessä kohdassa kerrottiin jo siitä, miten löydät sinulla parhaimman paikan. Mutta sen haluamme vielä niistä kertoa, että tarkista ennen valintaa, että onko livestriimejä tarjolla mahdollisimman paljon, jos haaveenasi on nähdä vetojen kohteena olevia otteluita näiden suorien lähetysten kautta. Ne liittyvät nyt tähän meidän ensimmäiseen strategiaamme.

Kun näet suorana lähetyksenä ottelun tapahtumia, on siitä paljon apua livevetojen teossa. Seuraa lähetystä tarkoin, niin voit hoksata yhtäkkiä, että jokin tietty veto voisi pian onnistua. Esimerkiksi jos tarjolla on veto, jossa lyödään vetoa toisen joukkueen maalista eli että se tulisi seuraavaksi, voi moni kentällä tapahtuva asia näyttää sen, että se on aika todennäköistä, että se tulisi. Jos toinen joukkue saa jääkiekossa esimerkiksi jäähyn, voi toinen joukkue saada helposti maalin. Jos vedonlyöntisivusto ei ehdi reagoimaan jäähyyn ennen kuin veto on muutettu, voit hyötyä tästä tilanteesta, kun lyöt siitä nopeasti vetoa.

Tästä kohdasta on hyvä siirtyä seuraavaan strategiaan. Se on se, että livevetojen teossa ei kannata jäädä mietiskelemään liian pitkään. Vedot muuttuvat nopeasti. Näitä vetoja ei tehdä samoin kuin sellaisia vetoja, joita tehdään ennen kuin ottelu alkaa. Niitä voit suunnitella pitkään, että millaisia ne voisivat olla. Livevedoissa liika miettiminen voi aiheuttaa sen, että vetoa ei olekaan enää tarjolla, kun olisit valmis sen tekemään. Kerroinkin voi olla sinä aikana muuttunut pienemmäksi, joten sillä voitto olisi silloin pienempi.

Livevetoja voi toki tehdä ilman sitäkin, että seuraat ottelua livelähetyksen kautta tai paikan päällä. Silloin voit seurata tilannetta jonkin nettisivuston kautta, jossa näet mitä ottelussa on tapahtunut esimerkiksi minkä verran siinä on tehty maaleja. Seuraavaa maalintekijää voi veikata myös netistä löytyvien tietojen perusteella. Mutta parasta olisi, että saisit tietää ottelun tapahtumista heti. Siihen käy hyvin sekin, että kuuntelet ottelun selostusta radiosta. Suomessa esimerkiksi jääkiekko-otteluista on yleensä tarjolla myös radiolähetyksiä.

Yhteenvetona livevetojen strategiat

Haluamme vielä kertoa yhteenvetona sinulle livevetojen strategioista. Tärkein niistä oli se, että ole tarpeeksi nopea. Jos jokin veto tuntuu hyvältä, tee se, jotta se ei mene sinulta ohi. Toinen tärkeä strategia oli se, että olisi hyvä, että voisit seurata ottelua jollakin tavalla suoran lähetyksen kautta. Tärkeintä on kuitenkin, että et laita vetoihin liian paljon rahaa. Livevetojen tekemisen täytyy olla hauskaa. Sitä se ei ole, jos sinua harmittaa liian suuret häviöt. Mutta kun olet tarkkana ja taitava vetojenteossa, voit jäädä hyvinkin niiden teossa voitolle. Tässä lajissa pärjää paremmin silloin kun sen osaa ja on seurannut hyvin lajia, josta tekee livevetoja.

...